Koeman junior: "Je moet een doel hebben en dat is de Eredivisie"

24 juni 2020, 15:48

Ronald Koeman jr. wil komend seizoen uitgroeien tot eerste doelman van TOP Oss. De zoon van de bondscoach van Oranje kan wel weer een positieve periode gebruiken. Met zijn familie heeft de 25-jarige sluitpost een zware tijd achter de rug.

"Mijn ouders hebben allebei corona gehad, en met mijn vader is er die hele toestand geweest", vertelt Koeman jr. aan het Brabants Dagblad. "Dat was allemaal heel heftig. Dan zijn andere dingen belangrijker dan voetbal." Als keeper van TOP Oss hoopt hij komend seizoen eerste keus te worden. "Vorig seizoen was het een beetje half om half. Ik heb niet echt gewonnen van Damien Perquis en niet echt verloren. Het voelt voor mezelf alsof ik nog niet volledig geslaagd ben bij TOP, en dat ligt aan mij. Ik heb vorig seizoen in de wedstrijd tegen Den Bosch wat fouten gemaakt die me de kop hebben gekost, maar de keren dat ik er daarna weer inkwam heb ik het goed gedaan."

Voor de doelman wordt het zijn vijfde seizoen bij TOP Oss. "TOP Oss heeft mij gevormd tot de speler die ik nu ben. Ik moet realistisch zijn en weet dat ik de Europese top niet ga halen. Maar je moet wel een doel hebben om naar te streven; voor mij is dat de Eredivisie. Dan moet ik hier goed en constant spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen