FC Groningen hoopt niet dat Buijs naar Birmingham gaat

24 juni 2020, 13:38   Bijgewerkt: 24 juni 2020, 13:43

FC Groningen is onbekend met de belangstelling van Birmingham City voor Danny Buijs. Sowieso hoopt de club dat de trainer blijft. "Niet voor niets hebben we vorig seizoen Danny's contract met twee jaar verlengd", aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

"Wij zijn iets met elkaar aan het opbouwen", zegt Fledderus tegen het Algemeen Dagblad. Volgens Voetbal International en The Daily Mail is Buijs een van de kandidaten om volgend seizoen aan de slag te gaan in Birmingham. "Ik heb de berichten gelezen, maar er is bij mij geen interesse van een club in Danny bekend. Danny is een jonge en goede trainer. Het verbaast me in die zin niet dat clubs hem interessant vinden."

Lees meer: Buijs genoemd als kandidaat bij Birmingham City

Een vertrek van Buijs zou Groningen slecht uitkomen. "Al weet ik ook dat meerdere partijen daar iets van moeten vinden. Maar wij zijn heel tevreden hoe we met elkaar samenwerken. We zijn iets met elkaar aan het opbouwen en zitten daarin op één lijn. Natuurlijk heb je soms weleens discussies, dat hoort erbij, maar we hebben beiden hetzelfde toekomstperspectief voor ogen. We willen vooruit met FC Groningen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen