Chelsea houdt Willian en Pedro aan boord, Luiz langer bij Arsenal

24 juni 2020, 09:48

Chelsea heeft de verbintenissen van Pedro en Willian officieel verlengd tot en met het einde van dit seizoen in de Premier League. Het aanvallende duo heeft een aflopend contract in Londen na dit seizoen, maar zal in de strijd om een Champions League-ticket The Blues nog wel dienen. In het miljardenbal en de FA Cup blijven ze eveneens inzetbaar.

Dat heeft Chelsea bekend gemaakt op het clubkanaal. Het duo beschikt over een aflopend contract, maar het was al langer bekend dat ze bezig waren om het met enkele weken of maanden te verlengen. Er is een akkoord bereikt voor de Premier League, FA Cup (kwartfinale) en Champions League, al volgt in die competitie normaliter uitschakeling tegen Bayern München in de achtste finale. Het heenduel werd namelijk met 0-3 verloren door de formatie van Frank Lampard.

David Luiz langer bij Arsenal

Verder bevestigde Arsenal-manager Mikel Arteta dat The Gunners op het punt staan om een akkoord te bereiken met David Luiz. De Braziliaanse verdediger kan op veel kritiek rekenen in Engeland en viel recentelijk dramatisch in tegen Manchester City, maar zal zijn verblijf wel met enkele weken verlengen om het restant van de Premier League vol te maken, zo liet Arteta weten. Een officieel akkoord is nog niet gepresenteerd, maar dat is slechts een kwestie van tijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen