Bijl hoopt op nieuwe club: "Maar bij Emmen blijven geen straf"

23 juni 2020, 23:16

Glenn Bijl hoopt komende zomer een stap te maken bij FC Emmen, maar weet dat het door de coronacrisis moeilijker wordt om een transfer te maken. De rechtsachter heeft in elk geval geen haast om te vertrekken. "Nog een jaar hier blijven bij FC Emmen blijven, is zeker geen straf."

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports. "Je weet niet wat er komt, maar ik heb het hier naar mijn zin", aldus Bijl, die weet dat de transfermarkt momenteel nog heel rustig is door corona. "Wat dat betreft komt corona op een slecht moment", grapte hij. "Ach, dan had ik een jaar eerder mijn best moeten doen. Voor mijn gevoel komt het gewoon pas later los in vergelijking met eerdere jaren. Ik heb geen haast." De back laat weten graag een avontuur aan te gaan. "In Nederland is het veilig, maar ik sta ook open voor het buitenland."

Trainer Dick Lukkien hoopt de rechtsachter te behouden voor FC Emmen, maar erkent ook dat hij misschien toe is aan een volgende stap. "Ik vind dat Glenn een heel mooie ontwikkeling doormaakt. Hij is dit seizoen echt bepalend", aldus de coach. "Hoewel ik hoop dat hij aan boord blijft, want het is een heel goede speler voor Emmen, vind ik eigenlijk dat hij toe is aan een volgende stap. Dat gun ik hem ook van harte."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen