PEC Zwolle bindt vice-captain Clement tot en met 2022

23 juni 2020, 17:05

PEC Zwolle heeft het contract van vice-aanvoerder Pelle Clement dinsdag definitief met één jaar verlengd. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot en met 2022 in Overijssel houdt. Als hij niet had bijgetekend, dan had hij deze zomer moeten vertrekken met zijn aflopende contract in het vooruitzicht. 

Dat laat PEC Zwolle weten op de clubsite. "Bij PEC ben ik op mijn plek. Ik kom veel aan voetballen toe en kan me dan ook verder ontwikkelen", aldus Clement. "Daarnaast leeft de club enorm. Kijk naar de hoeveelheid seizoenkaarten die hier nu al zijn verkocht en het enthousiasme op de tribunes bij onze thuiswedstrijden begin dit jaar. Het doet me goed dat ik daar langer onderdeel van ga uitmaken."

Ook technisch manager Mike Willems is blij met het contractnieuws. "Pelle is van grote waarde voor ons team en heeft de afgelopen anderhalf jaar zowel op het veld als buiten de lijnen een sterke ontwikkeling doorgemaakt", aldus Willems. "Bijkomend voordeel van zijn verlenging is dat de as van ons elftal nagenoeg intact blijft, dat geeft een goed gevoel richting het komende seizoen." 

Clement kwam anderhalf jaar geleden over van Reading op voorspraak van Jaap Stam. Sindsdien speelde hij 43 officiële wedstrijden, waarin hij driemaal wist te scoren en zeven assists gaf. Eerder kwam hij uit voor (Jong) Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen