Juventus en FC Barcelona willen ruildeal Pjanic/Arthur

23 juni 2020, 12:42

Juventus en FC Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Het is de bedoeling dat Miralem Pjanic naar Camp Nou verhuist en Arthur de omgekeerde weg bewandelt. Juve-directeur Fabio Paratici heeft dat bevestigd. Echter is Arthur nog niet zo happig op een overstap naar Turijn.

Volgens Sport staat Pjanic te popelen om te verkassen naar Barça. Daarvoor heeft hij lucratieve aanbiedingen van Chelsea en Paris Saint-Germain afgeslagen. Zo enthousiast is Arthur niet. Van deze deal is al langer sprake, maar volgens de berichten trapt de Braziliaan nog steeds op de rem. "We hebben veel met Barcelona gesproken, maar op dit moment spelen beide clubs belangrijke wedstrijden. Dus we wilden deze periode liever omzeilen", aldus Paratici tegen Sky Sport Italia over het feit dat er nog geen witte rook is.

Er klinken ook geluiden dat de ruiltransfer voor 30 juni in orde moet zijn, zodat alles meekan in het lopende boekjaar. Volgens Paratici is haast niet geboden. "Het gaat niet om voor of na 30 juni. Het gaat erom dat er een akkoord komt tussen de verschillende partijen. Ook beide spelers moeten willen. Het gaat hier niet om een datum."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen