Romero wil alsnog slagen bij PSV: "Hele hoge verwachtingen"

23 juni 2020, 10:58

Maximiliano Romero is klaar om alsnog te slagen in het shirt van PSV. Na zijn verhuurperiode aan Vélez Sarsfield blijven de verwachtingen hoog. "PSV wilde hem terug hebben, dat zegt wel iets, denk ik", aldus Henk Timmer, die met World Soccer Consult de Argentijnse spits twee jaar geleden naar Eindhoven bracht.

PSV haalde Romero op negentienjarige leeftijd, maar kon de Zuid-Amerikaan tot nu toe niet aarden in Nederland. Daarom speelde de aankoop van ruim tien miljoen euro afgelopen seizoen op huurbasis voor zijn oude club. In 22 duels maakte Romero 7 doelpunten in de competitie van Argentinië. Vooral de vijf doelpunten in de laatste negen duels bieden hoop om zijn transfer naar PSV toch nog een succes te laten worden.

Lees ook: 'Amerikaanse MLS-debutant heeft oogje op Romero van PSV'

"Ik denk dat de nieuwe trainer  weer vanaf nul met hem begint. Die speelt altijd met twee mensen voorop en dan is Romero misschien wel op zijn best", zegt Timmer in De Telegraaf. "Ik heb er hele hoge verwachtingen van, het is te hopen dat hij het gaat maken. Ik wil hem niet vergelijken met Romario en Ronaldo, zij waren absolute top bij binnenkomst, maar hij heeft dezelfde Zuid-Amerikaanse honger om te slagen in Europa. Hij staat echt te popelen om te laten zien dat hij wél die spits is die PSV beter maakt. En schiet hij er 15 tot 20 in, dan is hij als Argentijn niet alleen op het veld van hele grote waarde."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen