'Heracles Almelo en Racing Genk akkoord over transfer Dessers'

23 juni 2020, 07:41

Cyriel Dessers krijgt zijn transfer. In België wordt een akkoord gemeld tussen Racing Genk en Heracles Almelo. De Almeloërs vangen vier miljoen euro voor hun 25-jarige topscorer. Gisteren (maandag) werden beide clubs het eens. Voor Dessers zelf ligt bij de nummer zeven van de Jupiler Pro League een vierjarig contract klaar.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Een officiële aankondiging laat nog even op zich wachten. Om contractuele redenen komt de deal pas op 1 juli formeel rond. Genk was al langer bezig met Dessers. Aanvankelijk vormde de vraagprijs een struikelblok. In eerste instantie vroeg Heracles zes miljoen euro. Genk wilde die prijs zeker niet betalen. De clubs hebben elkaar nu gevonden met een transfersom die rond de vier miljoen euro ligt.

Dessers wordt bij Genk de opvolger van Mbwana Samatta, die in de winter al vertrok bij Genk. Met hem lijken de Belgen een garantie voor doelpunten binnen te halen. Afgelopen seizoen werd Dessers samen met Steven Berghuis topscorer van de Eredivisie. De Belg met Nigeriaanse roots maakte er vijftien. Het leverde hem zelfs een oproep voor de Nigeriaanse ploeg op, maar door de coronacrisis kwam het nog niet tot een debuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen