'Frenkie de Jong en Barca-spelers niet blij met medische staf'

22 juni 2020, 23:17

Een bijzonder verhaal uit Barcelona: Frenkie de Jong zou verre van tevreden zijn met de technische staf van de Catalanen. De middenvelder kampt momenteel met een spierblessure en denkt dat het onderschat is door de medici. Hij zou zelf verwachten niet meer in actie te komen dit seizoen en wil het liefst in Nederland revalideren.

Dat is het merkwaardige verhaal waar Catalunya Radio mee naar buiten komt maandagavond. Niet alleen De Jong zou overigens ontevreden zijn, meerdere voetballers van FC Barcelona vinden het niveau van de medische mensen onvoldoende. De Jong denkt dat de technische staf zich heeft verkeken op zijn kwetsuur.

De Nederlander verwacht zelf dat hij dit seizoen niet meer in actie kan komen en heeft daarom naar verluidt zelfs gevraagd om terug te mogen keren naar Nederland. De kans dat dat verzoek gehonoreerd wordt, is overigens erg klein. Trainer Quique Setién was namelijk nog positief en wilde er niets van weten dat De Jong niet meer inzetbaar is dit seizoen.

Toch zijn meer spelers van FC Barcelona ontevreden over de medische staf. Zou zijn er relatief veel zware blessures dit seizoen in Catalonië en zouden Samuel Umtiti en Ousmane Dembélé zich om die reden hebben laten behandelen bij de Franse voetbalbond. Als De Jong inderdaad de rest van dit seizoen niet meer inzetbaar is, zou dat in elk geval voor vraagtekens moeten zorgen bij de Catalaanse medische staf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen