Sevilla verliest weer punten, AC Milan ruim langs Lecce

22 juni 2020, 21:32

Sevilla heeft opnieuw punten laten liggen in de Primera Division. De ploeg van Luuk de Jong kwam tot twee keer toe op achterstand bij Villarreal, maar kwam terug via twee bijzondere fraaie treffers van Escudero en Munir (2-2). De Nederlandse spits kwam vlak voor tijd als invaller binnen de lijnen, maar kon zijn stempel niet meer drukken.

Ondanks een natuurlijk overwicht stond Sevilla al snel op achterstand. Paco Alcácer profiteerde tegen de verhoudingen in binnen twintig minuten en zette Villarreal op voorsprong. Met een heerlijke treffer van afstand schoot Sergio Escudero vlak voor rust de gelijkmaker tegen de touwen, al was de gelijkmaker van Munir na ruim een uur misschien nog wel mooier. Vlak voor de pauze had Pau Torres uit een corner de voorsprong had binnengewerkt.

De Jong begon op de bank en viel tien minuten voor het einde in. Hij kon het derde puntverlies op rij desondanks niet voorkomen, terwijl Villarreal na drie zeges weer eens gelijkspeelde. Beide ploegen schieten weinig op met het gelijkspel in de strijd om een respectievelijk CL- of EL-ticket. 

LecceAC Milan 1-4

Een onterecht afgekeurd doelpunt van Lecce direct na de openingstreffer van Samu Castillejo pakte voor AC Milan goed uit. Want tien minuten na de pauze maakte Marco Mancosu vanaf elf meter alsnog de gelijkmaker voor de laagvlieger in de Serie A. In plaats van de voorsprong, was de gelijkmaker van Lecce een minuut later weer ongedaan gemaakt door Giacomo Bonaventura. Ante Rebic besliste het duel direct daarna en zag Rafael Leão uiteindelijk de score compleet maken.

Overige uitslag:

Fiorentina – Brescia 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen