FC Dordrecht haalt Valpoort, Telstar geeft Van Wetten een kans

22 juni 2020, 16:36

FC Dordrecht heeft zich voor komend seizoen versterkt met Arsenio Valpoort. De buitenspeler komt transfervrij over van Excelsior, waar hij afgelopen seizoen op een zijspoor was geraakt. Hij tekent in eerste instantie een contract voor één seizoen bij De Schapenkoppen en is de eerste zomeraanwinst.

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. Valpoort (27) – die na het vertrek van Ricardo Moniz wel iets meer aan spelen toe kwam op Kralingen – brengt veel ervaring mee: hij kwam eerder uit voor SC Heerenveen, PEC Zwolle, Ferencvarosi, RKC Waalwijk, Beitar Jerusalem, Almere City FC, Busan Ipark, KSV Roeselare en dus Excelsior.

Telstar bindt Van Wetten

De afgelopen weken heeft Telstar zes spelers op proef gehad, maar van hen heeft alleen Niels van Wetten een kans gekregen om blijvend bij de ploeg van Andries Jonker te komen. Bo de Bruijn (sc Heerenveen), Siebe Vandermeulen (Racing Genk), Joël Thodé (Vitesse), Vincent Regeling (AZ) en Akram Salhi zijn afgetest.

"In een aantal gevallen hebben we die jongens een plezier gedaan. Dan kwam het ons goed uit om een extra speler erbij te hebben. Andere jongens hebben we echt bekeken met een blik: 'Zijn die interessant?' Voorlopig is Niels de enige die aansluit bij Telstar", aldus Jonker tegenover NHNieuws. Zijn komst is inmiddels op de officiële kanalen bevestigd door de club uit Velsen. 

FC Eindhoven huurt twee ADO-spelers

Eerder op de dag werd al bekend dat FC Eindhoven twee spelers huurt van ADO Den Haag, als onderdeel van de deal met Samy Bourard. Lorenzo van Kleef en Hugo Botermans zijn inmiddels gepresenteerd bij de Eerste Divisie-club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen