RKC Waalwijk kondigt transfervrij vertrek van Maatsen aan

22 juni 2020, 14:25

RKC Waalwijk moet verder zonder Darren Maatsen. De 29-jarige aanvaller vertrekt transfervrij naar het Noorse Stabaek. Maatsen stond de afgelopen twee seizoenen onder contract in het Mandemakers Stadion. "Darren was de afgelopen twee jaar een voorbeeldprof, op en buiten het veld", aldus directeur Frank van Mosselveld.

In de periode van Maatsen promoveerde RKC naar de Eredivisie en zorgde in de KNVB Beker voor een sensatie door PSV (2-3) uit te schakelen. In die wedstrijd was Maatsen twee keer trefzeker. "Met zijn snel- en onbreekbaarheid was hij voor iedere tegenstander een plaag en van waarde voor het team. Via deze weg willen we Darren bedanken voor zijn periode bij ons RKC Waalwijk en veel geluk en gezondheid toewensen voor hetgeen dat op zijn pad komt in Noorwegen!", zegt Van Mosselveld op het clubkanaal van RKC.

Stabaek wordt niet het eerste buitenlandse avontuur voor Maatsen. Hij speelde in het verleden ook al voor Ross County (Schotland), Apollon Smyrnis (Griekenland) en AO Agia Napa. Zijn volgende werkgever speelt in Noorwegen op het hoogste niveau. Na twee remises in de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen staat Stabaek negende in de Eliteserien.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen