Internazionale maakt indruk met overtuigende overwinning

21 juni 2020, 23:42

Na twee nederlagen op rij heeft Internazionale de rug weer kunnen rechten. De ploeg van Antonio Conte was zondag met name in de eerste helft oppermachtig tegen Sampdoria en won terecht met 2-1 van de laagvlieger. Inter doet zodoende prima zaken bovenin.

Inter bezet de derde plaats en is bezig aan een sterk seizoen, maar verloor door twee nederlagen op rij voor de coronacrisis de bovenste plaatsen uit het oog. Vanavond moest er weer geïmponeerd worden en dat lukte. Met Christian Eriksen in de basis en met ook het duo Romelu Lukaku en Lautaro Martinez in het elftal begon het team prima. Na een prachtige aanval over veel schijven maakte Lukaku na tien minuten de 1-0. Met name de steekpass van Martinez was prachtig. Hij was twintig minuten later zelf het eindstation bij de 2-0, die tot stand kwam na goed werk van Antonio Candreva.

Inter was vrijwel de gehele wedstrijd de betere ploeg, maar liet Sampdoria toch terugkomen. Een corner werd niet goed verwerkt en daardoor kon Morten Thorsby na 52 minuten de 2-1 binnenwerken. De oud-speler van sc Heerenveen maakte zijn eerste goal in Italiaanse dienst. Genoeg om Inter echt van de wijs te brengen was dat niet. Inter trok de winst over de streep en heeft zodoende nog altijd enig uitzicht op de titel.

De ploeg uit Milaan staat derde, met vijf punten achter SS Lazio. Koploper Juventus heeft zes punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen