Liverpool en Everton stellen teleur in tandeloze topper

21 juni 2020, 22:10   Bijgewerkt: 21 juni 2020, 23:59

Liverpool gaat maandag nog niet kampioen worden van de Premier League. Bij winst op Everton en bij puntenverlies van Manchester City op maandag tegen Burnley kon de champagne ontkurkt worden, maar zover is het nog niet. Op Goodison Park stelde de koploper en de stadgenoot zondag zwaar teleur bij de Premier League-herstart: 0-0.

Bij Liverpool was Andy Robertson zondag niet inzetbaar en bleef Mohamed Salah op de bank. Georginio Wijnaldum zat ook op de bank, maar kwam in de tweede helft nog wel binnen de lijnen. Virgil van Dijk stond wel in de basis en kwam nauwelijks in de problemen. Toch was het matig van de kant van Liverpool. De ploeg creëerde weinig en oogde niet fris.

Het was absoluut niet sprankelend en er werd weinig gecreëerd. De grootste kans was in de tweede helft misschien wel voor Fabinho, die een vrije trap over het doel schoot. Liverpool had veel meer balbezit, maar creëerde weinig. Everton was gevaarlijker en raakte via Tom Davies nog de paal. De middenvelder werkte de bal vanuit kansrijke positie op het houtwek, nadat Alisson nog goed optrad. Everton slaagde er niet in om voor het eerst sinds 2010 te winnen van de rivaal, maar boekte wel een bemoedigend gelijkspel.

Liverpool heeft nu drie van de laatste vijf duels verloren en draait nog niet op volle toeren. Toch hoeft het uiteraard niet te vrezen voor het mislopen van de titel, aangezien de voorsprong op Manchester City gigantisch is. De marge is nu 23 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen