PSG speelt in juli twee bekerfinales en moet problemen oplossen

21 juni 2020, 16:33

Er is in Frankrijk duidelijkheid gekomen over de afwikkeling van de Franse bekertoernooien. De competities worden niet meer afgemaakt, maar de bevertoernooien wel. Van zowel de Coupe de France als de Coupe de la Ligue zal de finale eind juli gespeeld worden. Dat is zondag gecommuniceerd door de bond.

De Coupe de France-finale wordt gespeeld op 24 juli. PSG staat in de finale en zal het opnemen tegen St Étienne. Een week later is het weer raak voor PSG, dat dan ook de finale van de Coupe de la Ligue moet spelen. Olympique Lyon is daarin op 31 juli de tegenstander. PSG moet voor die tijd nog wel wat problemen oplossen, aangezien de contracten van veel spelers op 1 juli aflopen. Het gaat om Thiago Silva, Layvin Kurzawa, Edinson Cavani en Thomas Meunier. Die spelers willen niet verlengen en dus is het onduidelijkheid of ze nog meespelen in de bekerfinale. Zij gelden eveneens als twijfelgevallen voor de Champions League-hervatting.

Silkeborg degradeert als eerste in Denemarken

Silkeborg is de eerste ploeg die uit de Deense Superliga is gedegradeerd. De ploeg verloor zondag met 1-2 van SønderjyskE en dat was genoeg om het vonnis te vellen. Bij de thuisclub kreeg Kees Luijckx een rode kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen