PSV legt talentvolle keeper Peersman vast tot en met 2023

21 juni 2020, 10:51

PSV heeft de talentvolle keeper Kjell Peersman zijn eerste profcontract laten ondertekenen. De doelman heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot en met 2023 in Eindhoven houdt. Het doel is om de zestienjarige doelverdediger op te leiden tot eerste keuze bij de Eindhovenaren.

Dat heeft PSV bekend gemaakt. Peersman kwam in 2014 terecht bij PSV en speelde afgelopen seizoen in het O17-team van de Eredivisieclub en voltooide in die lichting ook interlands namens België. "Het is heel speciaal dat ik bij deze topclub mijn eerste profcontract getekend heb", aldus de blije Peersman.

"Ik wil zo snel mogelijk eerste doelman worden bij de beloften", toont hij zich ambitieus. Een volgende stap is het eerste team. "Mijn grote voorbeeld is Peter Schmeichel. Ik heb veel filmpjes van hem bekeken en ik heb een beetje zijn stijl", stelt Peersman, die Luc Nilis als favoriete PSV-Belg noemt. "Hij is tweevoetig en een echte afmaker. Nilis is uitgegroeid tot een echte PSV-legende. Dat is mooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen