Ook na rentree Danjuma blijft Bournemouth in degradatienood

20 juni 2020, 22:49

De rentree van Arnaut Danjuma Groeneveld is teleurstellend verlopen. Zijn club Bournemouth ging zaterdagavond onderuit tegen het Crystal Palace van Patrick van Aanholt (0-2) en blijven de degradatieproblemen voor de thuisploeg onverminderd groot. Al binnen het eerste half uur hadden Luka Milivojevic en Jordan Ayew de eindstand bepaald.

Danjuma kwam begin december voor het laatst in actie en werd sindsdien geplaagd door blessureleed. Vanavond in de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace kwam hij gelijk na rust binnen de lijnen. Tijdens zijn invalbeurt kon de tweevoudig Oranje-international het tij niet keren. Het kwaad was voor de rust al geschied voor Bournemouth, waar Nathan Aké negentig minuten meespeelde. 

Crystal Palace maakte twee doelpunten om in te lijsten. De 0-1 kwam tot stand uit een vrije trap van Milivojevic. Hij krulde de bal in de kruising van de korte hoek. Even later speelde Van Aanholt een hoofdrol bij de verdubbeling van de voorsprong. Na een goede combinatie gaf de Nederlander de assist op doelpuntenmaker Ayew. In de slotfase kreeg het duel met een korte invalbeurt van Jaïro Riedewald voor Palace nog een extra oranje tintje.

Door de nederlaag blijft Bournemouth in de gevarenzone en kon het niet profiteren van de nederlaag die West Ham United leed tegen Wolverhampton Wanderers. Crystal Palace mag nog hopen op Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen