Simeone zet sterspelers Saul en Koke op de bank

20 juni 2020, 21:28   Bijgewerkt: 21 juni 2020, 00:09

Voor het competitieduel met Real Valladolid heeft Diego Simeone het basiselftal van Atlético Madrid flink aangepast. Ten opzichte van de midweekse uitwedstrijd tegen Osasuna (0-5) verschijnen er zaterdagavond vijf nieuwe namen aan de aftrap. Opvallend is dat Simeone een paar grote namen op de bank zet.

Onder meer Saul, Diego Costa en Koke starten in de thuiswedstrijd niet in de basis. Simeone grijpt het treffen met de laagvlieger aan om zijn sterspelers rust te geven. Verder neemt ook Santiago Arias plaats op de bank. De voormalig PSV'er speelde in de wedstrijd tegen Osasuna nog negentig minuten mee. Tegen Valladolid, dat ook niet op oorlogssterkte aantreedt, speelt Kieran Trippier op de rechtsbackpositie.

In het derde duel sinds de hervatting wil Atlético zich steviger in de top-vier van La Liga nestelen. Bij winst komt het op gelijke hoogte met Sevilla, dat gisteren (vrijdag) doelpuntloos gelijkspeelde tegen FC Barcelona. Belangrijker nog: door de remise van Getafe tegen Eibar (1-1) kan het ook uitlopen op een concurrent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen