Herstel Diemers: "Wat mijn favoriete club is? Feyenoord"

19 juni 2020, 17:54

John de Wolf belde Mark Diemers of hij interesse had in een overgang naar Feyenoord. Vandaag (vrijdag) resulteerde dat in een driejarig contract. "Een club als Feyenoord wijs je niet af", aldus de middenvelder, die aanvankelijk op weg was naar FC Groningen.

"Iedereen weet dat ik in onderhandeling was met FC Groningen. Daar wil ik niet veel meer over zeggen, maar ik ben altijd open en eerlijk geweest naar de mensen in Groningen. Er was geen akkoord", citeert het Algemeen Dagblad de aanwinst van Feyenoord. "Toen John de Wolf belde met de vraag of ik interesse had in Feyenoord, was ik uiteraard enthousiast. Ik heb een gesprek gehad met de trainer Dick Advocaat en dat was prima. Ik ben heel blij dat het rond is gekomen. Wat mijn favoriete club is? Feyenoord. Ik had deze vraag verwacht."

Lees ook: Diemers voor drie seizoenen naar Feyenoord: "Maakt me trots"

Die vraag verwijst naar een interview van Diemers met VTBL, waarin hij Ajax de mooiste club van Nederland noemde. "We doen allemaal weleens domme dingen. Dat was een interview met allerlei vragen. Als de mensen mij dat kwalijk nemen, dan snap ik dat. Dan zal ik op het veld bewijzen dat ik bij Feyenoord hoor. Ik heb er heel veel zin in. De vraag of ik het niveau Feyenoord aan kan? Dat moet op het veld blijken. Het niveau zal hoger zijn. Ik heb veel ervaring inmiddels als speler in de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen