Locadia tot volgend jaar zomer in MLS, Schoofs langer in Almelo

19 juni 2020, 16:46

De verhuur van Jürgen Locadia aan FC Cincinnati is verlengd. De spits, eigendom van Brighton & Albion Hove, blijft tot volgend jaar zomer bij de ploeg van kersvers trainer Jaap Stam. Aanvankelijk liep het huurcontract van de oud-PSV'er komende maand af.

Locadia heeft door de coronacrisis nog maar 115 minuten voor Cincinnati in de benen. Daarin scoorde hij al wel een keer. De Major League Soccer was net twee wedstrijden onderweg toen de competitie plat kwam te liggen. Op 8 juli wordt de Amerikaanse competitie weer hervat met een speciaal toernooi op het Disney resort in Florida.

Contractverlenging bij Heracles

In de Eredivisie gaat Heracles Almelo langer door met Lucas Schoofs. Het aflopende contract van de 23-jarige middenvelder is met een seizoen verlengd. De nieuwe verbintenis bevat een optie voor een extra jaar. Dit seizoen kampte hij met veel blessure leed. "Ik voel me goed in Almelo en bij deze club. Ik ben dan ook heel blij met dit nieuwe contract. Vlak voordat de competitie tot zijn einde kwam heb ik mijn debuut mogen maken, uit tegen ADO Den Haag. Dat smaakte naar meer. Mijn doel is dan ook nog meer van mezelf te laten zien", reageert de speler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen