Diemers voor drie seizoenen naar Feyenoord: "Maakt me trots"

19 juni 2020, 15:54   Bijgewerkt: 19 juni 2020, 17:57

Mark Diemers is officieel speler van Feyenoord. De 26-jarige middenvelder heeft in De Kuip een driejarig contract getekend. Lange tijd leek de Fries op weg van Fortuna Sittard naar FC Groningen, totdat Feyenoord last minuten tussenbeide kwam. "We zien Diemers als een goede versterking voor ons middenveld", zegt technisch directeur Frank Arnesen.

Diemers is voor Feyenoord de eerste aankoop voor het nieuwe seizoen. "Hij is een harde werker met een goede pass en een prima schot. Een speler met de nodige ervaring in de Eredivisie die klaar is voor de volgende stap: schitteren bij Feyenoord", aldus Arnesen op het clubkanaal van de Rotterdammers. Dick Advocaat voegt daaraan toe: "Hij maakte op mij een uitstekende indruk in de drie wedstrijden die Feyenoord afgelopen seizoen speelde tegen Fortuna Sittard. Ook uit de andere wedstrijden die ik van hem heb gezien blijkt wel dat hij over de nodige kwaliteiten beschikt die we bij Feyenoord goed kunnen gebruiken."

De speler zelf is trots op zijn overgang. "Dit had ik pak 'm beet twee, drie jaar geleden niet gedacht. Dat een mooie club als Feyenoord zich voor mij meldt, maakt me trots. Ik ben vorige week al op 1908 geweest voor een gesprek met de trainers. Dat was heel fijn. Ik zal hard moeten werken voor mijn plekje, maar daar ga ik mijn uiterste best voor doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen