De Wijs maakt indruk bij Hull en kan nieuw contract tekenen

19 juni 2020, 11:33

Jordy de Wijs maakt veel indruk bij Hull City. De verdediger van de Championship-club is aangewezen tot de nieuwe aanvoerder en kan een contract tekenen tot en met liefst 2024. Toch staat hij ook bij andere clubs in de kijker en schuift hij de contractaanbieding voorlopig door tot het einde van dit seizoen. Zijn huidige verbintenis loopt overigens nog door tot en met 2021.

Dat vertelt de oud-speler van PSV en Excelsior tegen het Eindhovens Dagblad. "Een beslissing over de toekomst schuif ik zeker tot het einde van het seizoen terzijde. De komende weken heb ik maar een doel en dat is met de club handhaving zien te bewerkstelligen", aldus De Wijs, die afgelopen week door Grant McCann, de nieuwe trainer, benoemd werd tot aanvoerder van de selectie.

Met de 21ste plaats in het Championship is Hull City momenteel veilig, maar zal het vermoedelijk tot de laatste speeldag spannend worden. "Het is zo zonde dat het niet met publiek kan, maar ik ben enorm blij dat we weer mogen voetballen", aldus de achterhoedespeler. "Weken op rij wordt het ritme van spelen zaterdag-dinsdag-zaterdag. Een geluk bij een ongeluk is dat ik nu weer helemaal fit ben. Begin dit jaar scheurde ik een spier in mijn kuit en daarna kreeg ik een terugslag. Die problemen zijn voorbij."

Lees ookOud-PSV'er Jordy de Wijs krijgt nieuwe trainer bij Hull City

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen