AZ gaat transfermarkt op voor een vervanger van Wuytens

19 juni 2020, 10:34

AZ gaat zich op de transfermarkt richten op een vervanger van Stijn Wuytens. De centrale verdediger besloot om zijn aflopende contract niet te verlengen en vertrekt in de zomer uit Alkmaar, waar men sowieso al niet heel ruim in de centrale verdedigers zat. "We zijn nu aan het kijken of we ons op die positie kunnen versterken, dat is waar op dit moment de pijlen op gericht zijn."

Dat vertelt technisch directeur Max Huiberts tegenover AZ TV. "Stijn heeft helaas aangegeven dat hij zijn contract niet wil verlengen, dat vind ik erg jammer", aldus de technische man van AZ. De gesprekken liepen wel lang door, maar uiteindelijk kwamen beide partijen er niet uit. "Hij was heel duidelijk in zijn keuze daarin." De Belg staat voor een avontuur buiten de Eredivisie.

Huiberts heeft genoeg tijd om een opvolger te zoeken, want door de coronacrisis is het een stuk rustiger dan normaal. "Daardoor kunnen we de spelers op onze schaduwlijst nog eens extra bekijken", aldus de 'td', die het geen ramp vindt dat het momenteel nog stil is op de transfermarkt. "Want we hebben een hele goede selectie. Dan is het niet zo erg om geen telefoontjes te krijgen."

Lees ookWuytens weigert voorstel van AZ en vertrekt transfervrij

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen