NEC steunt pechvogel Alblas met nieuw contract

19 juni 2020, 09:22

NEC heeft Norbert Alblas voor komend seizoen aan zich verbonden. De keeper begon zijn eerste seizoen als eerste keeper, maar kreeg al snel te kampen me een zware knieblessure, die hem ruim anderhalf jaar aan de kant hield. Desondanks spreekt de club vertrouwen uit in de oud-Ajacied met een nieuwe, eenjarige verbintenis. Daarin is de optie voor nog een jaar opgenomen.

Dat heeft NEC bekend gemaakt op het clubkanaal. Alblas stond niet alleen heel het seizoen 2018/19 buitenspel, maar ook afgelopen jaar kwam hij niet aan de bak in Nijmegen. Met Mattijs Branderhorst werd een nieuwe eerste keeper binnengehaald en Alblas stond ruim anderhalf jaar buitenspel. Pas vlak voor de coronacrisis raakte hij weer fit, maar zat nog niet bij de eerste selectie voor het seizoen werd stopgezet.

''Ik heb me teruggevochten na mijn blessure en keihard gewerkt om hier weer te staan. Het geeft me een trots en dankbaar gevoel dat ik bij deze mooie club blijf. Het wordt nu tijd om weer te genieten op het veld en het vertrouwen van de club terug te betalen", aldus Alblas, die door zijn zware blessure slechts zes officiële duels speelde namens NEC. Eerder kwam hij uit voor Jong Ajax in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen