Coronageval bij selectie De Boer, 5 besmettingen bij Saint-Étienne

19 juni 2020, 08:15

Frank de Boer heeft te maken gekregen met een coronageval in de selectie van Atlanta United. Op weg naar de herstart van de MLS is een van zijn spelers positief getest op het coronavirus. De nog onbekende spelers uit de selectie is direct in quarantaine geplaatst.

Dat laat Atlanta United weten op de clubsite. De gehele selectie van Atlanta United wordt door dit incident vrijdag weer getest op het coronavirus. Onduidelijk is nog welke gevolgen dit kan hebben voor de terugkeer van de MLS, die wordt gespeeld in Disney World. Vooralsnog lijkt er tijd genoeg tot 8 juli, wanneer de herstart gepland staat.

Lees ook: Frank de Boer: "Bij deze klachten had ik corona wel willen hebben"

Saint-Étienne: 5 besmettingen

Ook bij de Franse club Saint-Étienne was er coronanieuws: in de selectie zijn liefst vijf besmettingen geconstateerd. Drie spelers en twee stafleden zijn besmet en in quarantaine geplaatst. Een domper voor de club, aangezien zij de finale in de Coupe de France nog tegen Paris Saint-Germain moeten spelen. Die is overigens nog niet gepland, waardoor het nog wel de nodige voorbereidingstijd heeft. De Ligue 1 is net als de Eredivisie eerder al stilgelegd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen