Ruzie met voorzitter leidt tot ontslag technisch directeur AS Roma

18 juni 2020, 21:02

Voor de hervatting van de Serie A is het erg onrustig bij AS Roma. De Romeinen hebben vandaag (donderdag) per direct Gianluca Petrachi ontslagen. De technisch directeur van de club lag overhoop met voorzitter James Pallotta. Ook met de lange transferzomer voor de deur, komen deze ontwikkelingen ongelegen.

Petrachi voerde amper een jaar het technische beleid van Roma uit. Vorig jaar kwam hij over van Torino als opvolger van Monchi. Waarschijnlijk neemt de ervaren Morgan De Sanctis het stokje voer van Petrachi. De voormalig doelman is nu nog teammanager bij Roma.

De huidige nummer vijf kan de onrust slecht gebruiken. In de competitie strijdt het om deelname aan de Champions League en is het überhaupt nog niet helemaal verzekerd van Europees voetbal. Bovendien doen op transfervlak diverse geruchten de ronde. Pedro zou naar de Italiaanse hoofdstad komen en wordt Justin Kluivert in verband gebracht met [a,https://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/368494/as-roma-en-arsenal-bespreken-ruil-kluivert-mkhitaryan/,_blank,Arsenal].

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen