Jans: "We hebben acht spelers, vier keepers en nog geen staf"

18 juni 2020, 17:39

Ron Jans had zich het wel en wee van FC Twente minder erg voorgesteld. Desalniettemin kan de kersvers trainer van de Tukkers niet wachten om te beginnen. "We vliegen er in, gaan aan de slag, ik sta echt te popelen", aldus Jans tijdens zijn presentatie in de Grolsch Veste.

"Vrijdag heb ik vier uur met Jan gesproken, maandag zijn we opnieuw in gesprek gegaan. Ik had me voorbereid op de situatie bij Twente, maar dat het zo erg was en er zoveel te doen is, wist ik niet", citeert het Algemeen Dagblad Jans. "Toch wil ik dit doen. Het is mooi om in het diepe gegooid te worden, om aan de slag te gaan."

Lees ook: FC Twente wil aflopend contract clubicoon Brama verlengen

In de gesprekken kon technisch directeur Jan Streuer de nieuwe trainer weinig bieden. "Er is weinig geld, we kunnen geen transfersommen betalen en geen hoge salarissen. Alles is weg, het is een hele klus. Maar ik was niet bang om erin te stappen en Ron ook niet", zegt Streuer.

Jans wordt bij Twente de tiende trainer sinds 2010. "Ik ga het toch doen. Ik wil trainer zijn en dit is een enorme mooie club. We hebben acht spelers en vier keepers en nog geen staf. Het moet snel gaan en we zullen fouten maken. Ik heb er geloof ik meer vertrouwen in dat sommige mensen in de zaal."

Lees meer: Jans krijgt Ulderink mogelijk als assistent bij FC Twente

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen