Frenkie niet in Barça-selectie voor topper met Sevilla

18 juni 2020, 11:45   Bijgewerkt: 18 juni 2020, 11:52

Frenkie de Jong ontbreekt vrijdagavond definitief bij FC Barcelona tegen Sevilla vanwege een spierblessure. De middenvelder trainde donderdag al individueel bij de Catalanen, maar is door de medische staf niet fit genoeg bevonden voor een plek in de selectie. Ook Sergi Roberto, die samen met de oud-Ajacied oefeningen deed, is niet van de partij in de Spaanse topper: hij kampt met een ribblessure.

De middenvelder maakte donderdagochtend geen deel uit van de selectie, die trainde in aanloop naar het duel met Sevilla vrijdagavond in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Zijn blessure was vermoedelijk ook de reden dat hij tegen de nummer negentien van La Liga negentig minuten op de bank bleef dinsdagavond. Voor het duel met Sevilla, de nummer drie van Spanje, werd hij terug in de basis verwacht, maar is hij dus niet inzetbaar.

Lees ookFrenkie traint individueel en is twijfelgeval voor Sevilla-uit 

Jordi Alba keert na een schorsing terug voor het duel met Luuk de Jong's Sevilla. FC Barcelona-jeugdspelers Peña, Riqui Puig, Araujo, Saverio, Collado, Monchu, Cuenca en Chumi behoren wel tot de selectie van de Catalanen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen