Atlético maakt er vijf en stijgt naar Champions League-plaats

17 juni 2020, 23:52

Atlético Madrid heeft woensdagavond uitgehaald tegen Osasuna. Mede door twee doelpunten van João Félix wonnen de Madrilenen met 0-5 van Osasuna. De Portugese aanvaller keerde terug van een schorsing en nam zijn team direct bij de hand. De Madrilenen stijgen door de zege naar de vierde plaats in de Primera División, die aan het einde van het seizoen recht geeft op Champions League-deelname.

?Atlético Madrid liet afgelopen zondag bij de herstart van de competitie nog punten liggen tegen Athletic Bilbao (1-1). Veel misstappen kunnen de Madrilenen zich in het laatste deel van het seizoen niet meer veroorloven, want er zijn veel clubs die azen op de derde en vierde plaats. Atlético heeft concurrentie van onder meer Sevilla, Real Sociedad en Getafe.

Tegen Osasuna, een middenmoter, boekte Atlético woensdag de eerste zege sinds de coronastop. Felix zette na een klein halfuur de Madrilenen op voorsprong. Een schot van Saúl leek naast te gaan, maar kwam via een verdediger van Osasuna terecht bij Felix. Die twijfelde geen seconde en schoot de bal onberispelijk in de kruising.

Zijn tweede doelpunt maakte Felix tien minuten na rust. Diego Costa gaf de Portugees een niet missen kans. Van dichtbij prikte Felix de 2-0 binnen. In de laatste tien minuten van de wedstrijd werkte Atlético nog aan het doelsaldo. Eerste maakte Anfield-held Marcos Llorente de 0-3, vervolgens deed de ingevallen Álvaro Morata een duit in het zakje en ten slotte scoorde ook Yannick Carrasco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen