'Pedro wil na akkoord met Roma niet meer voor Chelsea spelen'

17 juni 2020, 18:46   Bijgewerkt: 17 juni 2020, 20:33

Pedro Rodríguez Ledesma, beter bekend als Pedro, vervolgt zijn loopbaan bij AS Roma. Dat melden diverse Italiaanse en Engelse media. De aanvaller ligt nog tot het einde van deze maand vast bij Chelsea, maar is volgens The Athletic niet voornemens nog wedstrijden te spelen bij The Blues.

De 32-jarige Pedro zal op korte termijn een contract voor twee jaar tekenen in de Italiaanse hoofdstad, is de verwachting. De Spaanse aanvaller wil niet het risico lopen dat hij de komende weken geblesseerd raakt en heeft zijn club laten weten dat hij wat hem betreft zijn laatste wedstrijd voor Chelsea heeft gespeeld. De Londense club wilde hem juist een maand langer vastleggen zodat hij tot het einde van het seizoen tot de beschikking staat van Frank Lampard.

De Spaanse vleugelaanvaller maakte vijf jaar geleden de overstap van FC Barcelona naar Chelsea. In Engelse dienst won hij een keer de landstitel, een keer de FA Cup een een keer de Europa League. In Rome wordt hij concurrent van Justin Kluivert. De Nederlandse aanvaller is in verband gebracht met een transfer naar Arsenal, maar zijn trainer Paulo Fonseca wil hem niet kwijt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen