Fraser tekent niet voor enkele weken bij en mist PL-hervatting

17 juni 2020, 15:18

Een opvallend bericht uit de Premier League: Bournemouth-aanvaller Ryan Fraser (26) wil niet nog iets langer blijven bij zijn club. De aanvaller heeft een aflopend contract bij The Cherries en wil dat niet met enkele weken verlengen zodat hij het seizoen kan volmaken. Daardoor komt hij vermoedelijk niet meer in actie bij de ploeg van Nathan Aké en Arnaut Danjuma.

Dat is opvallend, omdat de meeste voetballers met een aflopend contract besluiten om wel langer door te gaan bij hun club. Onder andere David Silva (Manchester City) en Adam Lallana (Liverpool) tekenden voor een korte periode bij om hun club op die wijze te helpen in het restant van de competitie. Fraser is dat dus niet van plan, ondanks dat hij al sinds 2013 voor Bournemouth speelt en al meer dan tweehonderd duels uitkwam voor de Engelse club.

Bovendien strijdt Bournemouth nog volop tegen degradatie, waardoor het de hulp van Fraser meer dan kan gebruiken. De Schot speelde dit seizoen al 28 officiële duels en was een vaste basisspeler. Vermoedelijk staat hij voor een transfervrije overgang naar een andere club en wil hij het risico niet lopen geblesseerd te raken. Eerder tekenden ploeggenoten Simon Francis, vicecaptain Andrew Surman, Artur Boruc en Charlie Daniels wel al bij voor een kortere periode.

Lees ookDe Premier League wordt weer hervat: dit staat er nog op het spel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen