Sinisterra 'Speler van het Jaar', Willem Alexander bezoekt De Kuip

17 juni 2020, 13:49

De supporters van Feyenoord hebben Luis Sinisterra (21) woensdag gekozen tot 'Speler van het Seizoen'. De aanvaller van de Rotterdammers krijgt daarmee de voorkeur boven Steven Berghuis. Hoewel de Colombiaan een uitstekend seizoen doormaakte, is de keuze opmerkelijk, aangezien Berghuis (gedeeld) topscorer van Nederland werd en als de belangrijkste speler van Feyenoord werd gezien.

Dat heeft Feyenoord bekend gemaakt. Sinisterra brak dit seizoen definitief door bij Feyenoord en kwam tot 32 officiële optredens, waarin hij zevenmaal scoorde en acht assists gaf. Dat hadden er een stuk meer kunnen zijn als hij fit was gebleven, maar tegen PEC Zwolle in maart raakte de buitenspeler zwaargeblesseerd. In dat kader kan de keuze van Het Legioen ook een steuntje in de rug zijn van de aanvaller, die de prijs op zijn verjaardag  (vandaag) uitgereikt kreeg.

Lees ookSinisterra: "In december hoop ik weer op het veld te kunnen staan"

Willem Alexander op bezoek

Aanvoerder Berghuis kreeg dinsdag wel een ander aardigheidje: koning Willem Alexander kwam namelijk op bezoek in De Kuip en sprak met de captain van de Rotterdammers. Het gesprek met Berghuis en algemeen directeur Mark Koevermans was onderdeel van een breder bezoek aan Rotterdam, dat gepland was vanwege de coronamaatregelen. De Koning ging langs om te spreken over de gevolgen die had het op de evenementen in Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen