'Amerikaanse MLS-debutant heeft oogje op Romero van PSV'

17 juni 2020, 09:51

PSV'er Maximiliano Romero staat in de belangstelling van het Amerikaanse Nashville SC. De debutant in de Major League Soccer wordt voor de tweede keer in verband gebracht met de 21-jarige spits, die afgelopen seizoen op huurbasis voor het Argentijnse Vélez Sarsfield speelde.

In navolging van Speedway Soccer vorige week, meldt ook MLS Soccer de interesse in Romero. Volgens het officiële kanaal van de competitie voert Nashville gesprekken met PSV over een verhuur en een optie tot koop met 'acht getallen'. Het is niet de verwachting dat er spoedig zaken worden gedaan. Nashville focust zich op het MLS is Back Tournament in juli en kan zelfs wachten tot de winter om een 'designated players' (spelers zonder salaris-limiet waarvan iedere club er maximaal drie heeft) als Romero te contracteren.

Allereerst valt en staat een transfer naar de Verenigde Staten met de plannen van Rodger Schmidt. De nieuwe trainer van PSV moet beoordelen wat de plannen zijn met Romero, die in elk geval voor zijn kans gaat. PSV kocht Romero in januari 2018 voor een bedrag van ruim tien miljoen euro, maar beleefde tot dusver weinig plezier aan hem. Op huurbasis bij zijn oude werkgever Vélez Sarsfield maakte hij afgelopen seizoen zeven doelpunten in 22 duels.

Lees meer: 'Romero gaat voor zijn kans en keert in juli terug bij PSV'

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen