'Bayern wil Dest huren met koopoptie, Ajax opteert voor transfer'

17 juni 2020, 08:36

Bayern München maakt opnieuw serieus werk van Sergino Dest. De komst van de rechtsback van Ajax heeft prioriteit, zo klinkt het in Duitsland. De kersvers Duits kampioen denkt deze keer aan een andere constructie dan voorheen en daar kan Ajax zich weer niet in vinden.

Voor de coronacrisis werd de transfer van Dest naar Bayern als een kwestie van tijd bestempeld. Na de intrede van het virus parkeerde Bayern de transferplannen en kwamen er met FC Barcelona en Paris Saint-Germain ook andere kapers op de kust. Inmiddels is Dest in München opnieuw topkandidaat, meldt BILD. Vanwege de sterke financiële positie zou Bayern bovendien een streepje voor hebben.

Lees ook: alles over de dertigste landstitel van Bayern München

Volgens de Duitse krant hoopt Bayern de deal wel op een andere manier tot stand te brengen. Der Rekordmeister zou een huur met optie tot koop willen afspreken met Ajax, maar de Amsterdammers zien dat niet zitten. Ajax wil net als Dest een definitieve transfer. Als Dest niet naar Beieren komt, heeft de kampioen van Duitsland alternatieven, waaronder Dodo (Shakhtar Donetsk) en Nelson Semedo (FC Barcelona). Het Spaanse AS meldde dinsdag nog dat Achraf Hakimi - door Real Madrid verhuurd aan Borussia Dortmund - ook op het lijstje staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen