FC Porto blameert zich tegen hekkensluiter door misser Zé Luis

17 juni 2020, 00:21

FC Porto heeft dinsdagavond een volgende steek laten vallen in de Portugese titelstrijd. Op bezoek bij hekkensluiter Desportivo Aves – dat zes van de laatste zeven duels verloor en daarin slechts twee goals produceerde - werd pijnlijk doelpuntloos gelijk gespeeld. Een gemiste strafschop van Zé Luis kost de ploeg mogelijk de koppositie.

En het is zeker niet het eerste puntverlies van FC Porto, dat net als Benfica sinds de herstart na de coronastop aan het rommelen is. Alleen van Marítimo Funchal werd in de eerste drie duels gewonnen en zelfs hekkensluiter Desportivo Aves kon niet worden verslagen. De nummer laatst van Portugal verzamelde tot dusver slechts dertien punten, maakte na de coronastop nog geen enkel doelpunt en kan het vege lijf allang niet meer redden.

Dat hoefde dinsdagavond in eigen huis tegen FC Porto ook niet, want Zé Luis miste na ruim twintig minuten een strafschop, terwijl Tiquinho Soares, Ségio Oliveria en Marega heel dicht bij een doelpunt waren, maar allemaal misten. Tot diep in blessuretijd drong FC Porto aan, maar de ban werd niet meer gebroken. Daardoor kan runner-up Benfica bij een zege in punten gelijk komen met FC Porto, maar die ploeg speelde de laatste vier Primeira Liga-duels allemaal gelijk. Echt gelukkig zijn de kampioenskandidaten in Portugal derhalve niet uit de coronastop gekomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen