Ferencváros Hongaars kampioen, Paderborn gedegradeerd

16 juni 2020, 23:10

Ferencváros heeft zich dinsdagavond gekroond tot de kampioen van Hongarije. De ploeg had bij de hervatting na de coronastop al by far de beste papieren en heeft ondanks dat het begon met een nederlaag en remise de titel toch simepl binnengesleept. Na een 0-2 zege op Honved Boedapest kon het de champagne officieel ontkurken.

Ferencváros is recordkampioen van het land en viert de 31ste landstitel in de historie dankzij treffers van Miha Blazic en Michal Skvarka. Yoël van Nieff en Luciano Slagveer, beiden actief bij nummer vier Puskás FC, grijpen dus definitief naast de landstitel in Hongarije. Bij het kampioensduel van Ferencváros waren fans aanwezig en die hielden zich duidelijk niet aan de anderhalvemeter-regel (zie onder). 

Paderborn gedegradeerd, Bielefeld gepromoveerd

Ook in Duitsland vielen er beslissingen. Niet alleen werd Bayern München kampioen, Paderborn degradeerde door de nederlaag tegen Union Berlin (1-0) definitief van het hoogste niveau. Na een serie van dertien duels zonder zege viel het doek, al was de kans op handhaving sowieso al erg klein. Arminia Bielefeld promoveerde juist naar het hoogste niveau: door de remise van Hamburger SV pakken ze de titel in de 2. Bundesliga en keren ze voor het eerst sinds 2009 terug in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen