Diemers staat voor driejarig contract bij Feyenoord

16 juni 2020, 18:41   Bijgewerkt: 16 juni 2020, 19:06

Mark Diemers gaat bij Feyenoord op korte termijn een driejarig contract ondertekenen. De middenvelder verkast definitief naar De Kuip, waar hij ergens in de komende dagen definitief tekent. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Tim Vrouwe, waarmee er een einde komt aan de soap rondom zijn persoon. 

Tegenover Voetbal International vertelt hij over rel die is ontstaan rondom de middenvelder. "Natuurlijk begrijpen we de teleurstelling bij FC Groningen maar het was fijn om van ze te horen dat ze uiteindelijk ook begrip voor de situatie hebben en ze waarderen het feit dat Mark het open gecommuniceerd heeft", aldus Vrouwe, die ook de interesse van het Italiaanse Sassuolo bevestigt. "Ik ben blij voor hem dat er duidelijkheid is en ik weet dat Mark niet kan wachten om bij Feyenoord te beginnen."

Dat hij na een lange soap uiteindelijk voor Feyenoord koos, had met name te maken met het feit dat trainer Dick Advocaat hem zo graag wilde hebben. "Dat is een groot compliment voor Mark. Hij heeft er hard voor moeten werken en met zijn goede spel in de voorbije jaren de interesse zelf afgedwongen", aldus Vrouwe. 

Lees ookFledderus over Diemers-soap: "Voor mij is een woord een woord"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen