Almere City huurt Woud van Willem II als vervanger Smits

16 juni 2020, 16:49

Almere City FC huurt Michael Woud komend seizoen van Willem II. Daarmee heeft de ambitieuze club in de Eerste Divisie een opvolger gevonden van de naar Noorwegen vertrokken Joshua Smits. De Nieuw-Zeelander wil een seizoen lang een basisplaats hebben en maakt daarom de tijdelijke overstap. 

Dat schrijft Almere City FC op de clubsite. "Ik wil hier beter worden en met de ploeg strijden om promotie. Dat is het doel van Almere City FC en daar lever ik graag een bijdrage aan", aldus Woud. "Mijn doel is om eerste keeper te worden bij Almere City FC en veel wedstrijden te spelen."

De doelverdediger speelde al twee officiële interlands namens zijn land en verdedigde bij Willem II al vijfmaal het doel in de Eredivisie. Desondanks gaan de Tilburgers op zoek naar een nieuwe eerste keeper na het vertrek van Timon Wellenreuther. Roy Kortsmit, Timo Plattel en Agil Etemadi zijn de andere keepers bij Almere, waarvan alleen laatstgenoemde een doorlopend contract heeft.

Lees ook: Noorse EL-deelnemer plukt Smits weg bij Almere City

PSV bindt Giebels

Ook uit Eindhoven kwam contractnieuws: de talentvolle Jesse Giebels heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De achterhoedespeler speelt al sinds 2011 in de jeugdopleiding van de club en wordt gezien als groot talent.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen