Dineren en cabaretvoorstellingen in stadions van Ajax en PSV

16 juni 2020, 12:59

Fans van Ajax en PSV kunnen de komende tijd toch het stadion in. Langs het veld in de Johan Cruijff ArenA verschijnt volgende maand een pop-up restaurant en in het Philips Stadion staan voorstellingen van cabaretier Rob Scheepers op het programma.

Aan de rand van het veld in de Johan Cruijff ArenA kan in juli vier weken lang gedineerd worden in het tijdelijke restaurant 'Langs de Lijn'. Naast een driegangendiner staat ook een bezoek aan de kleedkamer van Ajax, de spelerstunnel en de dugouts op het menu. Maximaal honderd gasten kunnen per avond komen eten. "Fans moeten al lange tijd het voetbal in de ArenA missen. Daarom willen we in deze bijzondere tijden iedereen voor een keer deze unieke ervaring bieden", aldus stadiondirecteur Henk Markerink.

PSV

PSV stelt het stadion beschikbaar aan supporter en cabaretier Scheepers. Volgende maand treedt hij tijdens zijn stadiontour 22 keer op, zo laat de club weten. Tijdens enkele voorstellingen op vrijdag en zaterdag kunnen gasten ook aanschuiven voor een diner langs het veld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen