'NAC zet captain Monsalve in etalage, interesse vanuit Duitsland'

16 juni 2020, 10:49

NAC Breda heeft Nacho Monsalve in de etalage gezet. De aanvoerder van de Bredanaars, die dit seizoen door een knieblessure nauwelijks in actie kwam, kan rekenen op interesse vanuit de 2. Bundesliga. De belangstelling voor de 25-jarige centrale verdediger zou bovendien concreet zijn.

Dat meldt BN/DeStem. Volgens de krant is Monsalve vorige maand door technisch manager Tom Van Den Abbeele in de markt gezet. Een nog onbekende Duitse club is daarna geïnteresseerd geraakt. Duidelijk is wel dat het om een club gaat die strijdt om promotie naar de Bundesliga. Omdat het seizoen in Duitsland nog gaande is, zal de transfer niet gelijk van de grond komen.

De betreffende club is in elk geval niet bereid de vraagprijs van 350.000 euro op te hoesten. Vermoedelijk gaat NAC wel in de prijs zakken. Het salaris van de Spanjaard - een ton per jaar - drukt stevig op de begroting en met een lagere transfersom kan NAC wel een hoger doorverkooppercentage eisen.

Monsalve kwam vorige zomer over van FC Twente en werd aanvoerder van NAC. Maar door een knieblessure kwam hij tot slechts twaalf wedstrijden. Zijn huidige verbintenis bij de Parel van het Zuiden loopt nog een jaar door.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen