'Lozano door Gattuso van training Napoli gestuurd'

16 juni 2020, 09:29

Het huwelijk tussen Hirving Lozano en Napoli wordt steeds slechter: de oud-smaakmaker van PSV is gisteren (maandag) van de training gestuurd. Trainer Gennaro Gattuso was niet te spreken over de houding van de Mexicaan.

Dat meldt Corriere dello Sport, dat het voorval ook op de voorpagina van de uitgave van vandaag heeft staan. Napoli bereidt zich voor op de bekerfinale van morgen tegen Juventus. Het is maar zeer de vraag of Chucky tot de wedstrijdselectie behoort. Hij kreeg zaterdag in de halve finale tegen Internazionale geen speeltijd. Dat terwijl Gattuso vijf keer mocht wisselen en daar ook gebruik van maakte.

De duurste aankoop van Napoli kon al het hele seizoen niet overtuigen. Het vertrek van Carlo Ancelotti en de komst van Gattuso pakte slecht voor hem uit. In de zestien wedstrijden die Gattuso tot nu toe aan het roer stond, kwam Lozano maar 136 minuten in actie. Na de laatste ontwikkelingen wordt het steeds meer de vraag of Lozano zich volgend seizoen nog speler van Napoli mag noemen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen