Real Betis en Granada spelen gelijk na spectaculaire slotfase

16 juni 2020, 00:10

Real Betis en Granada hebben maandagavond een spectaculaire slotfase gespeeld in hun onderlinge wedstrijd. In de laatste minuten van de wedstrijd boog de thuisploeg een 0-1 achterstand om naar een 2-1 voorsprong, waarna de bezoekers nog terugkwamen tot 2-2.

De Andalusische club, die dit seizoen teleurstellend presteert in La Liga, verloor bij de herstart van de competitie de derby tegen Sevilla (2-0). Maandagavond dreigde Real Betis wederom onderuit te gaan. Carlos Fernández maakte na een halfuur spelen de 0-1 en het leek er lang op dat er daarna niet meer gescoord zou worden het Estadio Benito Villamarín.

De slotfase van de wedstrijd bleek echter doelpuntrijk. Eerst boog Real Betis de achterstand om naar een voorsprong. Sergio Canales maakte vijf minuten voor tijd vanaf de strafschopstip de 1-1 en Cristian Tello leek de thuisploeg daarna de zege te bezorgen door de 2-1 te scoren. Granada gaf zich echter niet gewonnen en sleepte door een late goal van Roberto Soldado nog een punt uit het vuur.

Real Betis blijft door de remise steken op de dertiende plaats, terwijl Granada naar de achtste plek stijgt.