'UEFA wil Champions League in 12 dagen in Portugal afmaken'

16 juni 2020, 00:09

De UEFA hakt deze week een knoop door over het verdere verloop van de Champions League. Volgens Reuters is de Europese voetbalbond van plan om het toernooi in augustus in de Portugese hoofdstad Lissabon af te maken. In twaalf dagen tijd moeten de kwartfinales, de halve finales en de finale worden gespeeld.

De wedstrijden in de kwartfinales en de halve finales worden niet meer over twee, maar over één wedstrijd beslist. Vier clubs plaatsten zich al voor de laatste acht: Atalanta, RB Leipzig, Paris Saint-Germain en Atlético Madrid. In de achtste finales moeten nog de returnwedstrijden Manchester City - Real Madrid, Juventus - Olympique Lyon, Bayern München - Chelsea en FC Barcelona - Napoli worden gespeeld.

De wedstrijden in de kwartfinales moeten plaatsvinden van 12 tot en met 15 augustus. Op 18 en 19 augustus volgen de halve finales en op 23 augustus wordt de finale gespeeld. De wedstrijden worden verdeeld over het Estádio da Luz en het Estádio José Alvalade, de stadions van Benfica en Sporting Portugal.

Europa League

Het restant van de Europa League wordt op vergelijkbare wijze in Duitsland afgewerkt, zo is de verwachting. Het toernooi is wat minder ver dan de Champions League. Zo moeten nog alle returnwedstrijden in de achtste finales worden gespeeld en moeten bij Sevilla - AS Roma en Internazionale - Getafe beide duels nog worden gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen