Dervisoglu scoort bij Arsenal: "Mooiste stadion, weergaloos"

15 juni 2020, 14:32

Halil Dervisoglu maakte vorige week een prachtige ervaring mee. De buitenspeler van Brentford, die in de winter overkwam van Sparta Rotterdam, kwam tot scoren in een oefenwedstrijd tegen Arsenal die de ploeg met 2-3 won. Ondanks dat er geen publiek was, was het een mooie dag voor de aanvaller.

Tegenover het Algemeen Dagblad vertelt hij over de ervaring in Noord-Londen. "Omdat er geen publiek is, sta je er bijna niet bij stil dat je bij Arsenal op bezoek gaat", blikt hij terug bij het Algemeen Dagblad. "Je komt in je tenue aan en rent als het ware direct dat veld op. Zo van: wedstrijdje spelen en dan, hupsakee, weer naar huis."

Toch genoot hij met volle teugen van de pot in het Emirates Stadium. "Ik heb in de Kuip gespeeld, in de Arena, van Het Kasteel krijg ik nog elke keer kippenvel, maar dit was echt het mooiste stadion waarin ik ooit heb gevoetbald. Zelfs zonder publiek was het weergaloos. En dat je dan ook nog weet te scoren... Echt, ik heb er geen woorden voor. Ik juichte ogenschijnlijk niet, wilde professioneel overkomen natuurlijk. Maar geloof me, van binnen ging ik helemaal los. Arsenal, man! Ook al was het een vriendschappelijk potje; voor mij was het een van de mooiste dagen in mijn leven."

Met Brentford, dat in het Championship speelt, maakt hij een goede kans op promotie naar de Premier League. De ploeg staat vierde en maakt een goede kans om in de topcompetitie te belanden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen