El Allouchi overweegt NAC-vertrek: "Sta voor alles open"

15 juni 2020, 11:11

NAC Breda haalde al enkele nieuwe spelers naar Brabant, maar moet vrezen voor een vertrek van sterkhouder Mounir El Allouchi. De 25-jarige middenvelder is al jaren één van de sterkhouders in de ploeg en heeft wel oren naar een nieuwe uitdaging.

De 25-jarige middenvelder heeft in Breda nog een contract voor een seizoen en weet dat de club graag met hem door wil. "De trainer wil mij graag houden, dat spreekt hij uit", zegt hij over Peter Hyballa tegen BN De Stem. "Heel fijn om te horen. Voor mij is het echt geen straf om een half jaar of zelfs nog een jaar te blijven. Maar het kan ook zomaar zijn dat er iets voorbij komt, dan pak ik die kans. De club staat er open in en is bereid om mee te denken. Mijn contract verlengen is momenteel niet aan de orde. In januari was ik dicht bij een vertrek. Onder andere Saudi-Arabië was concreet. Er moest een speler weg die uiteindelijk toch is gebleven. Was hij vertrokken, hadden ze mij gehaald. Als ik weg ga, hoop ik op een mooie sportieve stap vooruit. Ik sta voor alles open."

De spelmaker scoorde afgelopen seizoen zes keer. Door de coronacrisis hield zijn strijd met NAC om promotie ineens op. Het zijn ook hem saaie maanden. Hoe komt hij de tijd door? "Voornamelijk thuis. En boodschappen doen, joggen en rennen. De hoogtepunten waren de persconferenties van Mark Rutte, het voelde alsof ik naar een Champions League wedstrijd keek, zo spannend was het soms. Verder ben ik er achter gekomen dat ik thuis best vervelend kan zijn. Vier jaar geleden heb ik een Playstation gekocht. Normaal gesproken was ik nooit zo'n gamer, maar nu heb ik de eerste weken drie tot vier uur per dag Call of Duty en FIFA gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen