Bij Heracles vertrokken Van den Buijs vindt onderdak in België

15 juni 2020, 11:11

Dario van den Buijs heeft een nieuwe club gevonden. De 24-jarige centrumverdediger kon een nieuw contract tekenen bij Heracles Almelo, maar besloot te vertrekken en heeft getekend bij Beerschot. Dat kondigt die club maandag aan. Hij heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de club.

Het is nog maar de vraag op welk niveau Van den Buijs met Beerschot gaat spelen, aangezien de ploeg nog in de race is voor promotie. Het eerste duel van het tweeluik met Oud-Heverlee Leuven in de play-offs werd met 1-0 gewonnen, maar de return moet nog gespeeld worden. De winnaar van het duel speelt volgend seizoen op het hoogste niveau.

Van den Buijs stond ook in de belangstelling van Fortuna Sittard, maar kiest ervoor om terug te keren naar zijn thuisland. De 24-jarige oud-speler van FC Eindhoven speelde in totaal 49 wedstrijden voor Heracles, maar na zijn sterke twee jaar in Almelo raakte hij zijn plek kwijt. Ondanks dat wilde Heracles graag met hem door. Toch kiest Van den Buijs voor Beerschot, waar hij hoopt een vaste basisplaats te bemachtigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen