'Ooijer wordt assistent van Schmidt, ook Van der Gouw naar PSV'

15 juni 2020, 08:31

Bij PSV vinden er deze zomer de nodige mutaties plaats in de technische staf. De Duitser Roger Schmidt is de nieuwe hoofdcoach en hij gaat assistentie krijgen van André Ooijer, zo weet De Telegraaf. Eerder werd al duidelijk dat Schmidt vertrouweling Jörn Wolf als assistent meeneemt naar Eindhoven. Ook Raimond van der Gouw treedt toe tot de staf.

Hij werkt momenteel als keeperstrainer bij Vitesse, maar zal vertrekken uit Arnhem om bij PSV aan het werk te gaan. Hij staat al sinds 2009 onder contract bij Vitesse waar hij al die tijd als keeperstrainer werkte. Tijdens zijn actieve loopbaan stond hij onder contract bij onder meer Vitesse en Manchester United.

Ook Ooijer gaat onderdeel uitmaken van de staf van Schmidt. De 55-voudig international zou eigenlijk PSV Onder-18 gaan trainen, maar hij schuift door naar de eerste selectie. Boudewijn Zenden was tijdens de afgelopen periode de assistent van Ernest Faber en hij zal aan het werk gaan als spitsentrainer. Adil Ramzi, ook assistent van Faber, keert terug in de jeugdopleiding. Bas Roorda zal aan het werk gaan als teammanager. Die rol was jarenlang de klus van icoon Mart van den Heuvel, maar hij zwaait af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen