'Diemers stelt Groningen teleur en gaat naar Feyenoord'

15 juni 2020, 08:12

De laatste hoop die FC Groningen nog had op de komst van Mark Diemers, is definitief de grond ingeboord. Het Dagblad van het Noorden stelt maandag dat de middenvelder van Fortuna Sittard aan de slag wil bij Feyenoord en dus laat hij het ultimatum van Groningen aflopen.

De Noorderlingen bereikten eerder een akkoord met Fortuna over een transfersom van 925.000 euro en boden hem een riant salaris van 350.000 euro per jaar. De club kreeg van Fortuna maandagavond als deadline mee om tot een akkoord te komen met Diemers, maar hij geniet sinds vorige week ook interesse van Feyenoord. Hij sprak met trainer Dick Advocaat en wil graag naar Rotterdam verkassen. Daar kan hij naast het sportieve aspect ook veel meer verdienen.

Dat is een hard gelag voor Groningen, dat maandenlang werkte aan de deal en een belangrijke rol op het middenveld zag voor de 26-jarige Diemers. Groningen claimde tevens al een akkoord te hebben met club en speler, maar die veranderde door de concrete interesse van Feyenoord ineens van koers. Het ultimatum van maandagavond zal dan ook niet gehaald worden door Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen