Ibrahimovic niet naar Bologna: "Het is niet mogelijk"

14 juni 2020, 19:56

De toekomst van Zlatan Ibrahimovic ligt niet bij Bologna. Riccardo Bigon, sportief directeur van de Italiaanse club, sluit de komst van de Zweedse superster uit. Daardoor neemt de kans toe dat Ibrahimovic zijn loopbaan beëindigd bij Hammarby IF, waar hij mede-eigenaar is.

Vanwege de vriendschap tussen Ibrahimovic en Bologna-trainer Sinisa Mihajlovic is de Italiaanse club vaak genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van de Zweed. Afgelopen winter waagde Bologna een poging voor de aanvaller, maar Ibracadabra gaf de voorkeur aan een terugkeer bij AC Milan. De op dit moment geblesseerde Ibrahimovic loopt binnenkort uit zijn contract in Milaan.

Mihajlovic maakte onlangs bekend dat Ibrahimovic zijn aflopende verbintenis niet zal verlengen. Volgens de trainer kiest de aanvaller binnenkort tussen Bologna of een terugkeer naar Zweden. Maar Bologna wordt niet de club van de aanvaller, maakt Bigon nu bekend.

"Ik begrijp dat het voor de media interessant is hier een verhaal van te maken, want hij is een belangrijke naam in het voetbal. Maar de komst van Ibrahimovic is niet mogelijk. We hebben geen contact meer. Hij sprak in de winter met Mihajlovic, maakte daarna zijn keuze en vanaf dat moment hebben we ons er niet meer mee beziggehouden", aldus Bigon bij RAI Radio 1.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen