Van Halst verwacht Diemers naar Feyenoord gaat: "Zoekt wegen"

14 juni 2020, 14:57

De verwachting van Jan van Halst is dat Mark Diemers aan de slag gaat bij Feyenoord. De middenvelder van Fortuna Sittard leek op weg naar FC Groningen, maar hoorde daarna van de belangstelling van de Rotterdammers. Van Halst denkt dat Diemers zijn transfer naar Rotterdam gaat krijgen.

Groningen heeft van Fortuna te horen gekregen dat het tot maandagavond heeft om een deal te bereiken met Diemers. Lukt dat niet, dan vertrekt de 26-jarige spelmaker niet naar Groningen. Van Halst denkt dat de middenvelder het ultimatum laat verlopen om vervolgens naar Feyenoord te gaan. "Hij heeft hier natuurlijk op gewacht en dat is logisch. Als zo'n grote club zich meldt, dan ga je allerlei wegen zoeken om toch nog naar Feyenoord te kunnen", vertelt de analist aan Paniekvoetbal van Ziggo Sport.

Diemers leek eerder hard op weg naar Groningen, maar die club vist mogelijk toch achter het net. "Het is misschien niet chique, maar er is weinig chique meer in de voetballerij. Zowel Diemers als zijn zaakwaarnemer zet gewoon de telefoon op vliegtuigmodus tot maandag en dinsdag rijden ze naar Rotterdam." De oud-speler van SC Cambuur, FC Utrecht en De Graafschap scoorde afgelopen seizoen zeven keer in de Eredivisie, net als in het seizoen daarvoor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen